Vegueria del Penedès

PACTE GOVERNABILITAT

Sociovergència a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

01-02-2013 16:28

Francisco Romero i Pere Regull

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca del Penedès aposta per la sociovergència i aquest dilluns s'escenificarà l’acord de governabilitat al que ha arribat el grup de Convergència i Unió, fins ara al govern en minoria, amb el Partit dels Socialistes de Catalunya.

L'acte de signatura de l’acord de govern a l’Ajuntament de Vilafranca es farà dilluns, 4 de febrer, a les 19h de la tarda, a l’Auditori del VINSEUM i comptarà amb la presència de tots els regidors dels dos grups municipals al consistori, així com de membres de la societat civil vilafranquina que donaran suport a aquest acord, que arriba tot just abans d'arribar a l'equador del mandat i quan més necessita el govern de Pere Regull el suport d'una majoria per poder tirar endavant el pressupost municipal de 2013.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.