Vegueria del Penedès

DERBI GARRAFENC

El CB Cubelles supera les Roquetes en un derbi emocionant que es decideix als últims minuts


Redacció Cubelles

04-03-2013 0:15

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Partit emocionant el viscut al pavelló de Roquetes entre el CB Roquetes i un CB Cubelles que no podia perdre si vol seguir en les posicions capdavanteres, i després d’un últim parcial de 14-28 és va emportar el derbi. 

El partit començava igualat, amb un Roquetes molt concentrat i dur en defensa, fet que no va permetre als cubellencs desplegar el seu joc. El duel sota els taulells era continu, i la lluita pel rebot es convertia en una batalla a cada jugada. El primer parcial queia pels locals per un ajustat 16-15.
El segon quart començava igual que el primer, un Roquetes defensant per sobre el límit del reglament i un Cubelles incòmode, que no era capaç de trobar el seu joc. Al descans els locals encara dominaven per la mínima 34-32.

El pas pel vestidor no va ajudar a canviar la dinàmica del partit, tot i que un parcial de 0-8 pels blanc-i-blaus semblava que podia trencar el partit, però res més lluny de la realitat. Un cop més el Roquetes va pujar la intensitat defensiva i va tirar d’il·lusió per tornar a empatar el partit.

S’entrava a l’últim quart amb els roquetencs dominant 50-47, i tot per decidir. Els jugadors de Cànovas i Axel van començar a dominar el rebot defensiu i jugar al ritme que els interessava, i així, amb l’ajuda de dues tècniques gairebé consecutives a la banqueta local, el CB Cubelles va poder agafar una renda de 8 punts claus per poder endur-se els dos punts.

Destacar que els cubellencs van llençar 48 tirs lliures (20 a l’últim quart).

Aquesta setmana el CB Cubelles rep a les 17:30 al líder de la categoria, amb la intenció de guanyar i recuperar el bàsquet average.

Fitxa del pàrtit:

CB Cubelles: Parcials: (16-15) (18-17) (16-15) (14-28)

Marc (3), Aitor, Samu (17), Salva (8), Butí, Toni (16), Isma (14), Trujillo (5), Marcos (4) 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.