Vegueria del Penedès

CB ROQUETES

El Roquetes decanta la balança al darrer quart


Siscu Martín Les Roquetes

07-05-2013 1:01

Victòria roquetenca a la pista del Joventut Sant Vicenç

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Molt va costar entrar en joc al sènior femení de les Roquetes. L’equip local va comandar el marcador amb solvència els primers minuts de joc amb avantatges properes als deu punts. A més, les visitants estaven massa encaparrades en l’arbitratge, cosa que feia que no rendissin prou.

Així, al final dels 20 primers minuts 8 punts d’avantatge per les locals. A la represa, un canvi defensiu zonal, va permetre aturar l’atac local i fer alguns contraatacs i transicions ofensives que van apropar a Roquetes al marcador. L’últim quart, amb un parcial de 0-11, va capgirar definitivament el marcador i va permetre les visitants tenir un final de partit sense dificultats malgrat no tenir un bon percentatge de tirs lliures.

JOVENTUT SANT VICENÇ 40 -  CB ROQUETES 49
  
Jugadores:
Marta Masana (7), Idoia (-, Natàlia (4), Neus (2), Carlota (4), Mariví (7), Aina (-), Sandra (4), Noelia (3), Vero (18).
 
Parcials:
10’ (16-10) 20’ (28-20) 30’ (36-32) 40’ (40-49).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.