Vegueria del Penedès

ASSENTAMENTS IL·LEGALS

El campament de romanesos de Coma-ruga ja és història


Redacció El Vendrell

21-07-2013 12:16

Els serveis de neteja municipals han adequat la finca i han retirat la brossa acumulada durant les darreres setmanes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Municipal del Vendrell ha informat que aquest divendres s’ha donat per dissolt l’assentament de ciutadans romanesos ubicat en uns terrenys de Coma-ruga, prop de l’estació de Sant Vicenç de Calders. Els serveis de neteja municipals han adequat la finca i han retirat la brossa acumulada durant les darreres setmanes, tal com s’havia acordat amb els propietaris dels terrenys. 

Durant tota la setmana, agents de la Policia local i dels Mossos d’Esquadra han estat controlant aquests assentaments ubicats a la Creu de Coma-ruga i treballant, en tot moment, de manera coordinada amb el Consolat de Romania a Barcelona per aconseguir-ne la dissolució. La vintena de persones que hi quedaven han marxat per voluntat pròpia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.