Vegueria del Penedès

FESTA DE LA FIL·LOXERA

La Fil·loxera organitza dissabte la festa d'inici del Casal


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

25-08-2013 20:33

L’endemà, diumenge 1 de setembre, se celebrarà la Fil·loxera dels Avis

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com ja va succeir fa un any, l’Associació Festa de la Fil·loxera organitza una festa amb inflables i tallers infantils. Se celebrarà dissabte 31 d’agost d’onze a una del migdia. Englobada dins dels actes previs a la Festa, aquesta activitat també serà la festa d’inici del Casal de la Fil·loxera, que es farà del 2 al 6 de setembre.

L'endemà diumenge 1 de setembre serà el torn de la Fil·loxera dels Avis, que tindrà lloc a les sis de la tarda al pati de la Casa dels Avis.  Aquesta és una versió reduïda de la Festa que es fa a la Casa dels Avis i a la Residència de Dia de l'antic Hospital, amb l'objectiu que les persones més grans de la vila també puguin gaudir de la Festa. A més d'alguns elements de la fil·loxera (ceps, fil·loxeretes, pagesos, set savis i timbalers Tabalots), també hi participa la colla de diables local Se M'n Refum.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.