Vegueria del Penedès

VALORACIÓ DEL 33È FESTIVAL

El Vendrell ja prepara el Festival Pau Casals 2014


Redacció El Vendrell

26-08-2013 21:19

El concert inaugural anirà a càrrec del violoncel.lista Amit Peled, que tocarà amb el violoncel del Mestre Pau Casals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setmana passada va acabar “33è Festival internacional de música Pau Casals” , que des de l’any 1981 es fa a l’Auditori Pau Casals del Vendrell. El festival és un dels més destacats de les terres de Sud de Catalunya, de les comarques de Tarragona, amb una personalitat pròpia i amb una marca única: la de la figura de Pau Casals. És un festival de música en majúscula.

L’edició d’aquest any comptava amb un total de quinze concerts i amb intèrprets tan destacats com el guitarrista Pepe Romero, que va actuar junt amb el Quartet Casals; el Trio Guarneri de Praga; la Camerata XXI, l’orquestra més important de les comarques de Tarragona; la pianista russa Iuliana Avdeieva; o el violoncel.lista Alexander Buzlov, que han estat un éxit pel públic assistent.

El Festival internacional de música Pau Casals ha estat d’alta qualitat, musicalment parlant; s’ha mantingut l’ocupació respecte a l’any passat, i en total hi ha hagut uns quatre mil assistents. Festival que compta amb el suport de patrocinadors privats, i amb ajuts d’institucions públiques.

De cara a l’edició del 2014, ja es pot avançar que el concert inaugural serà a càrrec del violoncel.lista Amit Peled, que tocarà amb el violoncel del Mestre Pau Casals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.