Vegueria del Penedès

PROTOTIP DE VIDEOJOC

Torna la Global Game Jam a Neàpolis


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-01-2014 18:32

Una Global Game Jam és una trobada on les persones que hi participen, en diferents equips, realitzen, dissenyen i creen un prototip de videojoc

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de les 17 h d'aquest divendres 24 de gener i fins a les 3 h de diumenge 26 de gener, Neàpolis acollirà la tercera edició del 'Global Game Jam' a la ciutat. La trobada, organitzada conjuntament per l'Agència Pública d'Innovació i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú preveu superar la participació de la primera i segona edició en les quals hi va haver una quinzena i una quarantena de participants, respectivament.

Una Global Game Jam és una trobada on les persones que hi participen, en diferents equips, realitzen, dissenyen i creen un prototip de videojoc. Un cop finalitza el procés creatiu, després de 48 hores, es fa la presentació dels treballs i es determina si la idea original pot esdevenir un videojoc o no.

Les Global Game Jam són trobades que es realitzen arreu del món des de l'any 2008, la capital del Garraf hi participa des del 2011. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.