Vegueria del Penedès

ESTAFES

L'Oficina del Consumidor alerta de revisions irregulars del gas a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-02-2014 20:37

Es deixen avisos als edificis amb un telèfon de pagament

Anni van Parys. Foc de cuina de gas

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ha alertat d'una campanya de revisions del gas que presenta irregularitats. Els veïns poden trobar avisos a les seves escales o portes a través d'un paper on hi figura un telèfon amb prefix 902 (de pagament) quan amb la normativa a la mà hauria de ser un 900 gratuït. A l'avís hi ha el nom d'una empresa que treballa per Gas Natural però no hi consta no cap adreça ni cap raó social.

Tot i que aquestes campanyes no son il·legals, si que presenten moltes irregularitats. L'empresa demana fer una revisió preventiva o be tramitar un contracte de manteniment. S'ha produït casos d'operaris que han obligat a pagar en metàl·lic la revisió o que demanem rebuts del gas per oferir el contracte de manteniment. D'aquesta manera queden exposades les dades bancàries de l'usuari i amb la signatura del volant de visita podrien iniciar el tràmit d'un contracte de manteniment no demanat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.