Vegueria del Penedès

CB SAMÀ

Cròniques i resultats dels equips de la base del CB Samà


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-02-2014 10:16

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

JÚNIOR MASCULÍ “A” (PREFERENT- 04)
MATARÓ 69 - ALUMINIS GIRALT SAMÀ VILANOVA   73
CB Samà Vilanova: Pau Vila (14), Joan Ricard, Guillem Ballús, Jordi Figuerola, Edu Badia (7), Rafa Lledó (3), Roger Saladié (26), Sergi Liao (11), Andreu Rodríguez (3), Jaume Zanca (4), Adrià Arnaudas (5).
Parcials:  16-25, 22-10, 19-20, 12-18.

IMPORTANT VICTÒRIA A CASA DEL LÍDER.

El passat diumenge 9 de febrer el júnior masculí samista jugava a casa del líder, el Mataró. Els grocs, que portaven un balanç de 3-0, advertien que no ho posarien gens fàcil.

El partit va començar favorable als visitants i el resultat en el quart minut de joc era de 0-8. Tot i això, el bon joc sense pilota i la mala gestió defensiva dels samistes no va permetre que es desenganxessin molt més del marcador i el primer quart va acabar amb el resultat de 16-25.

En el segon quart la cosa va canviar. El poc encert dels vermells i un seguit de males accions van deixar el marcador amb un ajustat 38-35.

En retornar dels vestidors, ambdós equips semblaven força motivats. Els de Toni Cuevas i Dani González només trobaven l'anotació amb tirs exteriors mentre que els de Beneyto arribaven constantment a la línia de tirs lliures. Després d'un quart llarg i ple de parades el resultat era, per primer cop, favorable al Mataró: 57-55.

L'últim quart va omplir el pavelló maresmenc d'emoció. El Samà, que després de remuntar els dos punts de diferència, buscava desenganxar-se en l'electrònic, no va saber aprofitar les oportunitats. Un 69-69 en el marcador quan mancaven poc més de 40 segons de partit feia pensar en una possible pròrroga, però una falta personal que portava als vermells a la línia de tirs lliures va ser la clau pel final del partit. Després d'haver convertit el primer tir i haver fallat el segon, el júnior vilanoví es feia amb el rebot i rebia una altra falta personal que els acabaria distanciant 2 punts del Mataró. Finalment, amb 6 segons de posessió, el Mataró tenia la victòria a l'abast però un bon robatori de pilota acompanyat d'una falta deixaven el marcador amb un ajustat 69-73.

ANDREU RODRIGUEZ

 

JÚNIOR MASCULÍ 97 (A-01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “JM97”  52 - CB MONJOS 54

LLÀSTIMA DE LA DEFENSA ZONAL.

Partit disputat entre el CB Samà i el CB Monjos, tercer contra primer. Un partit molt vibrant i intens que es va decidir en els instants finals. Un partit en el que el Junior 97 que sempre li costa atacar la zona va poder atacar-la amb certa fluïdesa i aconseguir punts fàcils tot i que en alguns trams trobava dificultats.

Al final uns triples del rival i els tirs lliures van decidir el partit de banda dels jugadors dels Monjos.

JAVI PEREZ

 

JÚNIOR MASCULÍ “B” (B-03)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “JMB”  62 - C.B. PRAT-AIGÜES DEL PRAT “B”   65
CB Samà Vilanova: RAFA, MARTÍ, JORDI, JAVI, ANTOINE, MARTÍN, CRISTÓBAL, ÁLVARO, ÀLEX, BUSTOS, IONAY.
Parcials:  8 - 18/  12 - 17 (35 - 20) / 25 - 15/ 17 - 15 (62 - 65).

PARTIT POC BRILLANT, TOT I QUE AMB DERROTA A L’ÚLTIM SEGON.

El júnior masculí B del Samà rebia el diumenge anterior un C.B. PRAT-AIGÜES DEL PRAT B en un enfrontament directe, molt interessant pels dos equips.

Començava l’encontre i els samistes triaven el pitjor partit per sortir adormits; fet que aprofitaria el Prat per encaixar un bon parcial de 8-18. El segon període continuaria sobre la mateixa línia: un Samà tou en defensa i permissiu en el rebot defensiu, oferint així cistelles fàcils que els visitants no estaven disposats a malbaratar. D’aquesta manera, el marcador arribava al descans amb un resultat de 20-35 desfavorable als vilanovins.

Tot i així, es reprenia el matx i els vermells sortien amb la intenció de rentar-li la cara al partit. Així doncs, aconseguien anotar un important parcial de 19-2 en els primers 6 minuts, que ‘’retornava el marcador a 0’’. El temps restant esdevindria un continu intercanvi de cistelles, fins al punt d’arribar als darrers 6 segons amb un empat en l’electrònic. Malgrat tot els visitants aconseguirien anotar un triple forçat en els últims instants del partit, que els acabaria donant la victòria.

Per concloure, partit amb final de cara o creu, tot i que no es pot pretendre guanyar jugant només 20 minuts.
Proper cap de setmana, desplaçament a Sabadell per jugar contra els classificats en 8ª posició; idoni per retrobar les bones sensacions que teníem fa un parell de setmanes.

MARC JODAR

 

JÚNIOR FEMENÍ “A” (INTERTERRITORIAL-03)
CB IGUALADA 72 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “JFA”   62
CB Samà Vilanova: Andrea G. (2) – Cèlia (6) – Anna (15) – Andrea B. (12) – Maria H. (5) – Marina (10) – Gemma (4) – Ariadna (0) – Valaya (8) (No juguen: Maria S.).
Parcials:  13-13 / 19-20 / 13-15 / 27-14.

ELS NERVIS VAN FER PERDRE L’ORDRE, CONSUMINT-SE L’AVANTATGE  ACONSEGUIDA AMB MOLT D’ESFORÇ (CONSTRUINT).

El júnior femení A jugava a casa del nou líder del grup, el CB Igualada. Un grup compacte amb alta intensitat i amb les idees molt clares.

Les samistes van començar castigant la cistella local amb contraatacs i una defensa sòlida. Les igualadines molt dures en defensa arribaven a la falta personal de manera reiterativa. Tot i així el baix encert en els tirs lliures no va deixar que les diferències creixessin.

D’aquesta manera va anar avançant la mitja part. Amb les vilanovines sent valentes en atac i intentant tenir ordre de cara a cistella. I en defensa, amb alt-i-baixos ja que no van ser capaces de frenar les jugades d’estratègia i els contraatacs de les grogues.

Màxima igualtat. Bon partit per l’espectador i bones sensacions, tot i el nivell i la tensió del partit.

A la represa, el Samà molt endollat endossa un 5 a 13 gràcies a una solidesa defensiva, amb una millora en el balanç defensiu i tancant l’ampolla. En aquest moment tot va canviar. A falta de 12 minuts per acabar, les locals van posar en pista defenses alternatives i molt agressives. I les vilanovines, poc a poc van començar a desorganitzar-se perdent l’ordre ofensiu i les opcions de cistella. Aquesta nova situació va donar a la remuntada de l’Igualada que al minut 2 del darrer període ja havia retallat l’avantatge samista.

El Samà amb l’intent de canviar el rumb del partit va intentar defenses molt consolidades a l’equip, però els nervis s’havien apoderat de l’equip i el caos es va apoderar de les joves jugadores júniors. Fins al punt de concedir 27 punts a l’últim període.

Derrota d’un Samà que va estar per sobre de la seva mitja anotadora tot i els 17 tirs lliures errats, i el desordre ens últims dotze minuts. Partit important per aprendre que sempre s’ha de confiar en el treball col•lectiu i la prioritat és la tasca a realitzar en el moment, deixant de costat el resultat del marcador. Amb el marcador es jugarà en els últims minuts.

La propera jornada les júniors jugaran a casa dissabte a les 10:45h contra el CB Valls que va aconseguir la primera victòria de la temporada el passat cap de setmana.

OSCAR ANDREU

 

JÚNIOR FEMENÍ “B” (A-03)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “JFB”  48 - SANT JUST 47

El JUNIOR GUANYA A LA PRORROGA PER LA MÍNIMA.
Primer partit després de Nadal que començava amb bones sensacions en l'actitud de les jugadores en el escalfament i els moments previs de partit.

Unides, animant-se, sent el que van deixar de ser passat Nadal: un EQUIP DINS LA PISTA.

I així va anar la cosa: s'enfrontaven davant el tercer classificat i un dels equips més forts de la lliga.

Aquest, sempre per davant del marcador semblava que anava fent i que quan el Samà els ficava entre les cordes dos accions en contra ens feien tornar enrere amb una diferencia constant en el partit de uns 10 punts.

Però un petit esprint final, va provocar que a falta de 5 minuts ens fiquéssim 4 punts per davant convertint el joc en una igualtat fins arribar a l’última jugada del partit amb opció de llençar per guanyar.

No va ser així i vam anar a la prorroga, on durant 5 minuts molt seriosos van donar la victòria a l’equip Samista.

FELICITATS NOIES, FELICITATS EQUIP.

DANI XIMENES

 

CADET MASCULÍ “A” (PREFERENT-04)
CASAL VILAFRANCA 1 90 - MEXSA SAMÀ VILANOVA “A”    65

 

CADET MASCULÍ “B” (B1-04)
CB SANT JUST 73 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CMB”  79
CB Samà Vilanova: ARNAU, TONI, DARIO, ORIOL, DANI, ALBERT L., ALEX, ALBERT A., JOAQUIN, MANEL, OSCAR, LUCAS.
Parcials:  20 - 08 / 11 - 24 (31-32) / 19 - 20 (50-52) / 18 - 16 (68-68) / 5 - 11 (73-79).

PRIMERA VICTORIA MOLT LLUITADA.

El passat dissabte el Cadet Masculí “B” del Bàsquet Samà es va desplaçar fins a Sant Just Desvern per intentar lluitar per la seva primera victòria d’aquesta segona fase. El rival, el CB Sant Just arribava amb una victòria i una derrota.

El partit va començar com sempre, molt poca intensitat i poca concentració, fet que aprofitava l’equip local per anar sumant poc a poc i agafant diferències cada cop més amplies. Els samistes, en els 4 partits disputats sempre han sortit a “veure-les venir”. Al final del quart 20 a 8.

Els locals eren un equip de primer any i la diferència física respecte als samistes era clara i això es va aprofitar per guanyar avantatge a prop de cistella. En el segon quart els samistes van sortit molt més agressius i encara que les sensacions a la pista eren de domini clar local, es va arribar a la mitja part amb 1 punt a dalt.

La poca intensitat de cames en defensa estava provocant contínuament fer faltes per ficar la mà i que els locals portessin casi la meitat dels punts des de la línia de tirs lliures. Ofensivament les coses anaven sortint poc a poc, el problema era defensa i agafar el rebot, fet que era super-important vist la superioritat que l’equip samistes tenia sobre els locals.

La segona meitat va estar marcada per la igualtat absoluta. Mai cap dels dos equips va marxar en el marcador amb diferències superiors als 5 punts. Els samistes no van estar bé en defensa en tot el partit fent excessives faltes i provocant que els locals llencessin fins a 40 tirs lliures. Això son moltes faltes per maca d’activitat. Encara i així els samistes van estar allà durant tot el partit i van poder guanyar però un mal final desaprofitant l’avantatge obtinguda va provocar arribar al final dels 40 minuts amb empat en el marcador.

A la prorroga va aparèixer els nervis per part dels dos equips però en un últim minut molt bo dels samistes va fer que arribés la primera victòria de la segona fase.

El gran treball ofensiu durant tot el partit i el no rendir-se mai va significar tornar a casa amb una gran satisfacció per la victòria. La part negativa, el primer quart a tornat a ser desastrós i la defensa porta una mitja de més de 60 punts, coses que s’han d’intentar solucionar.

La setmana vinent els cadets descansen, així que el proper partit serà el dia 23 a les 9h contra el CB Nou Esplugues.
<< Trabajo, cooperación y sacrificio son imprescindibles para que haya trabajo en equipo. >>.

ALEX DE DIEGO

 

CADET MASCULÍ C (B2-04)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CMC” - CEB PALLEJÀ “B”  PENDENT COMITÉ

 

CADET MASCULÍ 99 A (CADET 1r ANY-01)
C.B. GRUP BARNA “B”  62 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CM99A”   58
CB Samà Vilanova: Pau (7), Agus (6),  Javier (6),  Marc Laguna (8), Marc Ramos (1) Bustos (9), Ferran, Simen (6), Adri (13), Guillem (2) i Arnau.
Parcials:  13-18, 15-18, 21-9, 13-13.

UN ALTRE BON PARTIT AMB NOVA PRESÈNCIA DE MR. HYDE.

Partit molt semblant al de la setmana passada, amb una molt bona primera part dels samistes i un gran nivell de joc que amb parcials de 13-18 i 15-18, feia arribar al descans amb 28-36 pels visitants.

A la represa, com és habitual va aparèixer Mr. Hyde, sobretot als primers minuts, però de manera més suau que la setmana passada. Els locals amb un 11 de 16 en tirs lliures va aconseguir un parcial de 21-9 per posar-se per davant al marcadors 49-45.

Al darrer quart, va imperar la igualtat, la tensió i la emoció, però la victòria va caure del costat dels locals.

L’equip segueix creixent i està jugant amb un gran nivell i només falta expulsar de l’equip a Mr. Hyde.

Destacar la notable millora per sortir de la pressió, excepte en comptades ocasions.

El pròxim dissabte, l’equip rep al A.D. Torreforta “B” penúltim classificat.

PEPE BLANCO

 

CADET MASCULÍ 99 B (C1-05)
BÀSQUET SANT BOI  66 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CM99B”   50
CB Samà Vilanova: M. Artigas, G. Fernandez, J. Carrion, A. Perez, N. Garcia, R. Domingo, M. Cuadra, A. Granero, B. Capdet, M. Carrasco.
Àrbitres:  Sr. Montoya.

CASI HO ACONSEGUIM, PERÒ ENS QUEDEM EN L’INTENT.

El passat diumenge 9 de febrer, el cadet masculí 99B del Samà va perdre contra el Sant Boi. El partit va estar molt igualat fins a l’últim quart, quan va començar a haver-hi una diferencia de 10 punts al marcador. Tot i així es pot dir que en general hi va haver-hi un gran esforç per part de l’equip.

Tot i que els locals van començar estrenant el marcador amb els primers 4 punts, els vermells van aconseguir una diferencia de 10 a favor seu. Després d’aquella “ratxa”, el partit es va anar igualant i el primer quart va acabar 19-20. El segon quart, van haver-hi unes quantes errades dels samistes i el període va acabar  amb una diferència de 3 per part dels de Sant Boi.

Al tercer període la diferència va anar pujant per part dels de taronja i el quart va acabar amb una diferència massa gran, de 13 punts. A l’últim període, els nois de Rúben Ortíz i de Josep Sellarés, van esforçar-se per reduir la diferència però amb la pressió de l’equip local i les múltiples errades arbitrals (com per exemple la manca de criteri i la parcialitat en les xiulades) no van poder fer res i el resultat final va ser de 66-50

Tot i les errades arbitrals i la pressió defensiva que va fer l’altre equip, els samistes es van esforçar per la victòria i tenint en compte el resultat, ara l’únic que es pot fer és seguir treballant per poder guanyar la tornada.

MIQUEL CARRASCO

 

CADET FEMENÍ “99 A” (A2-02)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CF99A”  65 - CB PRAT AIGUES DEL PRAT 41
CB Samà Vilanova: Anna Safont, Laura Mateos, Carla Ferres, Sofia Villa, Elena Baños, Cristina Castro, Vinyet Garcia, Nuria Medina, Mireia Creixell.
Àrbitres:  Sr. G. Gonzalvez.

VICTORIA TREBALLADA FINS L’ÚLTIM SEGON.

Partit disputat el dissabte a les 12:30h al Pavelló Poliesportiu del Garraf on es va veure un partit amb molta intensitat defensiva i ordre ofensiu.

El primer quart va començar amb un equip local molt fluix en defensa, fet que va permetre a l’equip visitant disposar de oportunitats per anar davant en el marcador. L’encert no era gaire elevat i va fer que el marcador fos baixet al finalitzar el quart 06-10.

En el segon quart el partit va donar una volta important, les vermelles es van posar a treballar en defensa i en atac les accions sortien amb facilitat, movent la pilota molt bé i treballant en equip.

El tercer quart, tot continuava igual amb una gran intensitat defensiva de les locals i un gran atac. Minut rere minut es sentien més còmodes i l’atac fluïa amb més comoditat.

En l’últim quart les visitants van voler reaccionar, però en cap moment les vermelles es van relaxar. Van mantenir una bona actitud i concentració per continuar treballant des de la defensa.

Felicitar al meu equip per la feina ben feta i animar-lo a continuar en aquesta línia, tant si es guanya com si es perd.

Proper partit, dissabte dia 15 de febrer a les 09:30 h contra el SAGRADA FAMILIA CLAROR B.

ALBERTO ARJONA

 

CADET FEMENÍ “99 B” (D-02)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “CF99B”  46 - ODENA CLUB BÀSQUET 45
CB Samà Vilanova: Maria M. Aina R. Antia C. Majda G. Maele S. Noa C. Laura G. Laura T. Alba D. Gemma S. Absents: Paula V.
Parcials:  10 – 10, 16 – 10 (26–20), 10 – 11 (36–31), 10 – 14 (46–45).

BON PARTIT AMB CÀRDIAC FINAL.

Aquest cap de setmana les noies del cadet rebien la visita del Òdena, després d’una setmana complicada, les samistes volien continuar amb la ratxa de bon joc i victòria iniciada la setmana anterior.

L’inici del partit va ser molt igualat, amb un parcial igualat al finalitzar el primer quart. En els següents minuts les vermelles van apujar el to defensiu i va ser recompensat amb accions de contraatac que feien sumar fàcil a les samistes. Arribant a la mitja part sis punts per sobre.

A la represa del joc va continuar per mateix camí mantenint el marcador igualat fins al final del tercer període. Al començar l’últim quart el ritme defensiu va afluixar una mica i les rivals van aprofitar per retallar distancies, fins arribar al cardíac últim minut de partit. On s’arribava amb només 1 punt de distància, una bona defensa va aconseguir recuperar l’última pilota que va donar el matx.  

El resum del partit és bastant bo, tot i que hi ha minuts en els que la desconnexió defensiva ajuda a les rivals a continuar en el partit. Em de solucionar aquest llacunes i tindrem un partit més que complet. Enhorabona!

La setmana que ve les noies del cadet reben la visita del Maristes Rubí, per encadenar un altre partit guanyat.

DAVID RUIZ / ANDREA GONZALEZ

 

INFANTIL MASCULÍ “A” (B1-07)
BÀSQUET SITGES “A”   45 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “IMA”   95

 

INFANTIL MASCULÍ “B” (C2-01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “IMB” 57 - CB SANT NICOLAU 51

El passat dissabte 8 de Febrer els Infantils “B” del club rebien a un altre nou rival que perfectament ens podria donar la primera victòria de la temporada.

Un cop començar el partit vàrem estar molt adormits i desconcentrats, la qual vam permetre que ens féssim un parcial inicial de 0-8.

Seguidament seguíem amb la mateixa actitud passiva, males accions ofensives, defensives, mals passes... En el final del 3r període el resultat era de 9-23. Molts jugadors ja donaven el partit com a perdut, però després d'un temps mort demanat pel Dani, la reacció va sorprendre molt, i l'actitud va canviar totalment.

A la represa de la mitja part entre el 5é i 6é període els visitants van anotar 9 punts en dos períodes, en comptes que a la banda local se’n van anotar 20, i el resultat en aquell moment era de 35-40. Tornava haver-hi partit, els jugadors tornàvem a confiar en que aquell partit no se’ls hi escapava de les mans. Entràvem cap al final, hi havien nervis, dintre i fora la pista, però no era cap excusa per haver fet l'esforç que s'havia fet durant tot el partit. Un cop va començar el 7é període, inicialment els locals van fer un parcial de 8-0 favorable i deixava el marcador al finalitzar el període amb un 45-42. I finalment en el últim període vam apretar les línies defensives i les coses sortien soles ofensivament parlant.

Una victòria merescuda i ben treballada.

Pròxim partit Diumenge 16 a les 16:00h a Sant Cugat.

DANI GONZALEZ / ADRIÀ MIRÓ

 

PRE-INFANTIL MASCULÍ “A” (B-04)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “PIMA” 79 - CB CASTELLBISBAL 38

 

PRE-INFANTIL FEMENÍ “A” (A1-01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “PIFA” 64 - CB MANLLEU 85
CB Samà Vilanova: Júlia R, Martina, Gemma, Alba, Berta, Alba L, Carla, Júlia B, Alba V, Aina.

EL BÀSQUET SAMA VILANOVA, DE MENYS A MÉS.

El preinfantil femení del Bàsquet Samà va caure derrotat a casa davant el CB Manlleu, un dels rivals més fort de la categoria.

L’equip samista va tenir un mal inici, que el va arrossegar fins al final i el va condemnar a la derrota, però tot i així, un cop superat el mal inici, l’equip no es va enfonsar en cap moment i va treballar fins al final amb moltes ganes i intensitat.

Les samistes van sortir adormides, i això ho va aprofitar un equip amb molt de ritme. Les visitants no van perdonar en contraatac, treien profit a les errades de les vilanovines que no aconseguien anotar i perdien pilotes.

Un cop passats els primers déu minuts, l’equip vermell es va ficar les piles i va lluitar de tu a tu contra un dels millors equips de Catalunya, però les visitants van mantenir la distància en tot moment.

La setmana vinent l’equip se’n va a visitar al Joventut les Corts.

RUBEN TENOR

 

MINI MASCULÍ “A” (B1-03)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “MMA”  64 - CIFEC – EL VENDRELL “A”  45
CB Samà Vilanova: Gerard. C, Gerard. B, Piero, Andreu, Martí, Jan, Oscar. L, Jordi, Sergi, Derek, Oscar. V.

LES FACILITATS EN DEFENSA PORTEN DE CAP ALS SAMISTES.

Partit trampa el d’aquest cap de setmana davant el Vendrell, un rival que sortia molt concentrat des de el primer quart i que posaria les coses molt i molt difícils en la primera part de partit.

Els minis es van deixar anar en els primers quarts confiats en una nova victòria, però l’equip rival superior durant molts quarts en intensitat i actitud, no va deixar que marxéssim en el marcador. A la mitja part el resultat era de només quatre punts a favor. A la represa els samistes es posarien les piles amb un parcial de 25 a 8 que seria ja definitiu. En els dos últims quarts els locals van tornar a deixar-se anar, baixant els braços en defensa i regalant contra-atacs fàcils, fet que va provocar un parcial de 10 a 10, sense cap mena de criteri ni ordre tant en atac com en defensa. Cal dir també, que l’equip rival, jugaria el partit sense el seu millor jugador, que va haver de vincular amb el pre-infantil. Jugador que milita en les files de la selecció de Tarragona i en la pre-selecció catalana.

BERNAT ZAMBRANO

 

MINI MASCULÍ “B” (A2-02)
CB PRAT “A”  70 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “MMB”   31

UN ALTRE GRAN PARTIT DELS NENS QUE, TOT I EL RESULTAT, CADA DIA COMPETEIXEN MÉS.

I és que la diferencia de 30 punts és simplement la de sempre, 3 quarts amb una diferencia de 10 punts.

La resta dels quarts competits, inclòs guanyats, van demostrar que poc a poc els nens de 1r any estan al nivell de equips d’altíssim nivell.

Poc a poc van aconseguint caràcter, força, noves habilitats i sobretot perden la por per competir en el segon nivell més alt de Catalunya.

DANI XIMENES

 

MINI FEMENÍ “A” (B1-01)
NEW JOSMAR AB EL VENDRELL 57 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “MFA” 53
CB Samà Vilanova: Clara, Claudia, Gisela, Aina A., Aina R., Paula, Elisa, Marina, Lucia. ABSENTS: Mariona.

LA IRREGULARITAT PORTA A LA PRIMERA DERROTA.

Aquest cap de setmana, el MFA es dirigia a casa del Vendrell per disputar el seu tercer partit en la fase regular, amb la absència de Mariona per lesió i amb l’ajuda de Marina M. i Lucia V. del MFC.

Després del gran partit del cap de setmana anterior, on les samistes van demostrar més ganes que l’equip rival, aquest cop el MFA es va topar amb l’altre cara de la moneda.

A l’inici del partit, tot i una clara diferència d’actitud entre els dos equips, el partit es va mantenir a favor de les samistes, degut al gran nombre d’errors de cara a cistella que va tenir l’equip local i a la superioritat en el 1c1 del MFA, fet que va portar a una mitja part amb 10 punts a favor del Samà.

Després d’un cinquè període, on la diferència d’actitud va donar els seus fruits a l’equip local que va guanyar amb un 13-4, semblava que el MFA per fi despertava, amb un grandiós quart on es tornava a veure aquell equip de la setmana anterior amb una pressió defensiva que va impedir que les locals passessin de mig camp en gairebé tot el partit i guanyant el període amb un contundent 21-6, i aconseguint una diferència de 20 punts.

Però el partit no havia acabat, i quan semblava que el Samà ja havia despertat, un cop més va aparèixer un Vendrell amb més ganes de lluitar, controlant tots els rebots i impedint que el MFA anotés en tot el quart.

Tot i un setè quart infernal pel MFA, es va arribar a l’últim període amb possibilitats de competir el partit, però les samistes ja havien donat per perdut el partit 6 minuts abans que aquest acabés, i va ser impossible fer un canvi d’actitud.

Després de tota la temporada sense veure la derrota, esperem que serveixi per despertar les nenes i aconseguir un canvi d’actitud per demostrar que realment podem competir en aquest nivell.

IRENE TENA

 

MINI FEMENÍ “B” (B2-02)
CEJ L’HOSPITALET B  37 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “MFB”  45
CB Samà Vilanova: Daniela M, Marta F, Alba B, Valeria P, Paula F, Aina A, Blanca T, Berta L i Lucia C. Jugadores absents: Emma R.
Parcials:  6-6 / 5-4 / 7-6 / 4-1 / 7-6 / 4-0 / 4-6 / 0-16.

PARTIT MACO I EMOCIONANT.

Aquest cop ens tocava anar a jugar contra el CEJ L’Hospitalet B, un equip amb jugadores més altes que les nostres.
Va ser un partit on vam anar de menys a més, les jugadores van començar una mica nervioses, però s’ha de destacar la bona defensa en tots els períodes per part de tothom, gràcies a la defensa les locals anaven guanyant tots els períodes amb diferències mínimes fins que es va arribar a l’últim període on es va seguir defensant molt bé i vam augmentar molt l’encert de cara a cistella aconseguint el parcial de 0-16 i capgirant el marcador final.

Pròxim partit dissabte 15 de febrer a la pista del Barça CB Santfeliuenc.

DAVID SANMARTIN / NATALIA SAIZ

 

MINI FEMENÍ “C” (CEG – ALEVÍ B)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “MFC”   JORNADA DE DESCANS

 

PRE-MINI MASCULÍ “A” (CEG – BENJAMI BLAU)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “PMMA” 63 - CB SITGES 13

 

PRE-MINI MASCULÍ “B” (CEG-BENJAMI VERMELL)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “PMMB”   37 - CB SITGETÀ  20
CB Samà Vilanova: XAVI – MIGUEL – DANTE – JAN – OSCAR – ADRIÀ – ALEX – JOEL –  DAVID – VÍCTOR VICENTE – VÍCTOR A.
Parcials:  6-5 / 3-4 / 17-7 / 10-4.

SEIGUIM SUMANT.

El pre-mini del Samà rebia a casa al CE Sitgetà en el seu últim partit de la primera fase.

En els dos primers quarts els dos equips van mantenir molta igualtat. Els samistes dominaven el partit, però no aconseguien anotar, tot i arribar a la cistella amb força facilitat. En defensa, destacava la bona actitud vermella. Un aspecte que calia millorar era el rebot.

El tercer quart, s’iniciava amb un 9-9 al marcador. Va ser llavors quan els locals van donar un pas endavant i gràcies una defensa molt agressiva van aconseguir recuperar moltes pilotes i atacar ràpidament, sumant així 17 punts en un sol quart.

El darrer quart, va seguir amb la mateixa tònica, els samistes no van deixar de treballar i van seguir defensant amb ganes i intensitat. A més, també van aconseguir punts des de tirs exteriors i punts de segones opcions ja que el rebot va anar millorant a mesura que avançava l’encontre.

La setmana que ve es disputa la última jornada de la fase prèvia, però els nens del Samà no participen ja que en aquesta jornada descansen. I toca esperar els resultats dels altres equips per saber en quin grup ens tocarà jugar la següent fase.

Seguim amb moltes ganes de treballar i millorar!.

LAIA TORRES / CRISTINA CASTRO

 

PRE-MINI FEMENÍ “B” (CEG-BENJAMÍ BLAU)
DIVINA PROVIDÈNCIA 46 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA “PMFB” 42
CB Samà Vilanova: Noa 8, Berta Ferrer 6, Leila 2, Laia Feliu 8, Jana 10, Mireia 8,  Claudia Cortijo 0.
Parcials:  2-2, 10-8, 22-18, 46-42.

DESPRÈS D’UN PARTIT MOLT IGUALAT NO VAN  PODER AMB LES PROVIDÈNCIES.

El Premini femení del Samà va jugar el tercer partit de la segona volta contra els les providències un partit molt igualat durant els 4 quarts. Durant tot el partit es va veure la lluita per la pilota dels dos equips, i l’esforç per fer cistelles i la defensa en tot moment. Les nenes del Samà van estar lluitant per guanyar el partit fins l’últim moment. Van tindre una molt bona actitud tant en defensa com en atac desprès del partit passat s’ha vist que han millorat molt amb aquesta actitud lluitadora i amb ganes de jugar. Durant tot el partit l’equip contrari va anar per sobre menys els primers 5minuts de l’ultima part del últim quart, en que les samistes guanyaven de 4, però els últims 5minuts van lluitar per aquesta pilota però la sort no va acompanyar, però, remarco l’actitud i el positivisme durant el partit tant de les nenes animant com dels pares.

Com entrenadora veig un canvi d’actitud i una millora que esperem que no canviï.

El dia 15 de febrer ens trobarem amb el CEIP Mediterrània on esperem que les nenes continuïn amb aquesta actitud i demostrar tot lo que han après i lluitar per guanyar aquest partit.

PAULA TOLEDO

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.