Vegueria del Penedès

BTT

Presenten la primera Garraf Extrem BTT del Garraf


Redacció Cubelles

20-04-2014 9:31

Tindrà sortida i arribada a Cubelles, amb 80 km. i gairebé 2.500 metres de desnivell

Ajuntament de Cubelles. Presentada la primera Garraf Extrem BTT del Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Presentada la primera Garraf Extrem, una prova de BTT que tindrà sortida i arribada a Cubelles, el proper 4 de maig. El recorregut passa pels sis municipis de la comarca i travessa indrets dels parcs del Foix, d'Olèrdola i del Garraf. L'organització ha posat un límit de 300 participants ja que es tracta d'una marxa de 80 quilòmetres de distància i més de 2.500 metres de desnivell positiu.

L'alcaldessa Mònica Miquel ha destacat que s'han posat d'acord entre tots els ajuntaments de la comarca per poder estrenar la Garraf Extrem aquest any. Per la seva banda, Carles Fernàndez, president del Club BTT Cubelles, organitzadors de la Garraf Extrem, ha destacat les dificultats del llarg recorregut que proposen i els indrets per on passaran.

La Garraf Extrem es farà el diumenge 4 de maig i de moment ja té 100 inscrits, un número que podria augmentar els propers dies.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.