Vegueria del Penedès

CURS 2015-16

Gelida aprova l'ampliació de l'institut de secundària


Redacció Gelida

22-04-2014 14:41

Aquest estiu començaran les obres que s'allargaran fins setembre de 2015

EIX. Gelida aprova l'ampliació de l'institut de secundària

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Gelida ha aprovat la llicència d'obres per l'ampliació de l'institut. I ho ha fet entenent que l'obra és d'interès públic i concedint l'exempció de pagament tant de la taxa urbanística, com de l'impost d'obres corresponent, que pujava més de 74.000 euros.

En aquests moments, l’obra està en procés de licitació i durant aquest mes d’abril es coneixerà el nom de l’empresa adjudicatària. La previsió és que les obres comencin aquest estiu i s’allarguin durant tot el curs 2014-2015, perquè s'iniciï el curs següent amb l'ampliació acabada. El pressupost de sortida del projecte és de gairebé 2 milions d’euros.

El projecte d’ampliació, redactat el 2010 i revisat el 2012, comporta la construcció de noves aules ordinàries, però també noves aules específiques com ara informàtica, tecnologia, música o un nou laboratori. Les obres faran créixer l'institut un terç més de les instal•lacions actuals, per la banda de Can Sàbat, en paral•lel a la pista esportiva. El mòdul que s'incrustarà a l'edifici -que ara fa una L- acabarà donant al centre educatiu una forma d'U.

Amb l'ampliació, reivindicada insistentment per l'AMPA, el professorat i l'Ajuntament, l'Institut Gelida passarà a tenir 3 línies d'ESO i 2 de Batxillerat i podrà donar servei als més de 300 alumnes que es preveu que tingui el centre el curs 2015-16. Les obres d’ampliació estaven prioritzades per part del Departament des del 2013, atesa la manca d'espai.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.