Vegueria del Penedès

CERVESA ARTESANAL CATALANA

La Fira de la Cervesa Artesanal de l'Arboç espera més de 3.000 visitants


Redacció L'Arboç

28-04-2014 12:04

La novetat d'enguany és la degustació de les denominades “tapes diabòliques”, salsitxa feta al moment, hambuguesa, ous de guatlla amb sobrasada i pollastre al curri

S. Sedó. Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La plaça i el carrer Major de l’Arboç acolliran el proper dissabte 3 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, en aquesta nova edició, ha crescut l’interès de les diferents marques per mostrar als més de 3000 visitants que, es preveu, s’acostin a l’Arboç les diferents varietats d’aquesta antiga beguda. L’organització realitzarà una enquesta als visitants sobre quina és la millor cervesa de la fira.

En el decurs de la jornada tindrà lloc, també al carrer Major, una de les novetats d’aquesta cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana Catalana, la degustació de les denominades “tapes diabòliques”, salsitxa feta al moment, hambuguesa, ous de guatlla amb sobrasada i pollastre al curri. L’empresa “Embutits Bundó” col”labora en aquest acte on es preveu servir més de 1200 tapes diabòliques.

Tanmateix, l’entitat organitzadora, el Ball de Diables de l’Arboç, aprofitarà la jornada festiva per a iniciar la venda dels diferents productes de la línia de marxandatge de la colla. Aquesta fira, organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.