Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Francesc Gil i Jordi del Amor segueixen una temporada més al Noia Freixenet


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

15-05-2014 10:28

Eix. Francesc Gil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la majoria de novetats del Noia Freixenet 2013/2014 ja presentades, l'equip de la Capital del Cava continua perfilant l'equip de la temporada que ve.

Noia Freixenet i Francesc Gil han arribat a un acord perquè el jugador de Cambrils continuï defensant la samarreta negra-i-vermella durant la propera temporada. Va néixer al setembre del 1981 i va debutar a l'Ok Lliga l'any 2002 amb l'Aiscondel Vila-seca, on hi va jugar dues temporades.

Al llarg de la seva trajectòria esportiva també ha defensat les samarretes del desaparegut Cemex Tenerife i d'altres equips com el Lleida Llista, el Reus Deportiu i el CP Vilanova i, ha estat internacional amb la selecció espanyola l'any 2009 a Montreux.

Per la seva banda Jordi del Amor ha decidit renovar pel Noia Freixenet. Aquesta és la tercera renovació que es fa pública després del porter Luis Gil i del cambrilenc Francesc Gil. Una temporada més, Jordi del Amor continuarà sent un dels homes importants de la base estructural del Noia Freixenet.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.