Vegueria del Penedès

ACCIDENT MORTAL

Mor una dona en precipitar-se el seu cotxe al pantà del Foix


Redacció Castellet i la Gornal

20-05-2014 13:40

Els bombers han estat alertats per un testimoni que havia vist com queia el cotxe

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una dona ha mort avui en precipitar el vehicle que conduïa al pantà del Foix. L'accident ha tingut lloc a la carretera BV-2115, al terme municipal de Castellet i la Gornal, per causes que encara es desconeixen.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, l'accident s'ha produït al voltant de tres quarts de vuit del matí. Ha estat un testimoni del sinistre qui ha alertat els serveis d'emergències que havia vist caure el vehicle al pantà, a l'alçada del punt quilomètric 12.

En un primer moment, els submarinistes del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat han localitzat un vehicle, però no es corresponia amb el què anava amb la víctima, i minuts més tard han trobat el que havia caigut a l'embassament a primera hora.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.