HERBES REMEIERES
27-05-2014 16:58
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Aquest proper divendres 30 de maig començarà a Santa Margarida i els Monjos la tercera edició de les Cuines i Tapes del Remeiart. Es tracta de la vessant gastronòmica del Remeiart que oferirà tapes a 2,5 euros amb una copa de vi o cava dels cellers del municipi inclosa i menús que oscil·len entre els 12 i els 18 euros. Tant les tapes, com els menús tenen la particularitat d’estar elaborats amb plats condimentats amb herbes remeieres, fil conductor del Remeiart.
L’any passat es van vendre més de 7.000 tapes i 500 menús en els 17 dies de celebració de les Cuines i Tapes, una xifra que va permetre generar un important moviment en el teixit comercial i lúdic de la població.
La presentació de les Cuines i Tapes del Remeiart tindrà lloc aquest proper divendres en un acte públic que es durà a terme al Molí del Foix a les 8 del vespre i que comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, els restauradors del municipi i els alumnes de l’escola de música Santa Margarida.
Amb l’acte d’aquest divendres es donarà el tret de sortida del projecte Remeiart que inclou diverses activitats prèvies durant dues setmanes i que culminarà el proper dia 15 de juny amb la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort. Una fira que en poc temps s’ha convertit en un referent de les fires sobre herbes remeieres que es fan a Catalunya.
Enguany el Remeiart incorpora també unes Jornades Tècniques dedicades als requisits legals per al treball amb plantes remeieres aplicades a l’alimentació i cosmètica. Com a novetat també es durà a terme la primera edició de la Nit de Vermuts i Licors d’herbes.
PUBLICITAT
PUBLICITAT