Vegueria del Penedès

FUTBOL

El futbol sadurninenc


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

17-06-2014 Última revisió: 25-05-2015 21:22

Eix. Camp de futbol de Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una any fa, que en la premsa comarcal, comentava aquest afer. El futbol a Sant Sadurní , està en els pitjors moments de la seva història. Si no, només cal mirar la classificació dels dos equips actuals, Unió Esportiva Sant Sadurní i Sant Sadurní Atlètic.

Ja, últimament, persones sabedores i enteses de futbol, constaten i diuen que a la nostra vila, fa falta un sol i gran club, que faci gaudir les tardes de diumenge.

Explicar al sadurninenc, com s’ha arribat a aquesta situació, crec que ja no toca. El que cal es fer entendre a les dues juntes, que és el moment d’unió, unificar les dues aficions, perquè el futbol sadurninenc torni a ser i a estar a on li pertoqui.

I també demanar a l’ajuntament, que de una vegada per totes, s’impliqui seriosament en l’assumpte. No hi ha dret que encara actualment hi hagi uns vestidors tercermundistes e impropis de una població, com Sant Sadurní . El més greu és que ens ho diguin des de fora, i els mandataris locals no se’n adonin de que és talment necessari e imprescindible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.