Vegueria del Penedès

CARNAVAL D'ESTIU

Moritz col·laborarà amb el carnaval de Cunit


Redacció Cunit

18-06-2014 10:58

Gonzalo Espino: 'el carnaval de Cunit es fa gran dia a dia i és molt important rebre el suport també des de fora d’empreses tan importants com aquesta'

EIX. Moritz col·laborarà amb el carnaval de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els propers esdeveniments relacionats amb el Carnaval de Cunit comptaran amb el suport de la marca cervesera catalana Mortiz. L’acord s’ha aconseguit després de diverses trobades entre l’Ajuntament, la Coordinadora i la marca de cervesa.

Les activitats en les que es comptarà amb el suport de Mortiz són el V Correbars de Cunit, que es celebrarà emmarcat en els actes de la Festa Major (el 12 de juliol) i que comptarà amb carpes, barres i cervesa als bars que hi participin; i la Xiringuitada programada pel 23 d’agost, que també acollirà carpes i cervesa d’aquesta marca.

Gonzalo Espino, representant de la Coordinadora de les Colles del Carnaval, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta col•laboració: “El Carnaval de Cunit es fa gran dia a dia, és molt important rebre el suport també des de fora de Cunit d’empreses tan importants com aquesta”.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “aquest acord significa que el nostre Carnaval té identitat pròpia i que és reconegut fora del nostre municipi. Estic molt satisfet que els actes del Carnaval rebin el suport de Moritz. Això significa que hi ha un feedback entre el valor afegit del Carnaval i aquesta marca catalana”.

Aquesta iniciativa és un primer pas a futures col•laboracions en esdeveniments d’aquest tipus de Cunit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.