Vegueria del Penedès

SANT JOAN 2014

Quatre positius en alcohol i un en drogues, en un control de la policia de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-06-2014 12:06

Un altre conductor s'ha negat a realitzar-se el control preventiu per consum de drogues i alcohol i ha estat acusat d'un delicte de desobediència

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dins de l'ampli dispositiu de seguretat que s'ha desplegat aquesta nit de Sant Joan a Vilanova i la Geltrú, la policia local ha realitzat un control sobre el consum de drogues i alcohol al voltant. Els agents han realitzat les proves a 46 conductors i quatre d'ells han donat positiu en el consum d'alcohol per sobre dels límits que permet la llei i un altre conductor ha donat positiu per consum de substàncies estupefaents.

Segons ha informat la policia local, un altre conductor s'ha negat a realitzar-se les proves en aquest control i ha estat denunciat per un delicte de desobediència, ja que la realització de les proves és obligatòria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.