Vegueria del Penedès

SOTA SECRET DE SUMARI

Investiguen un tiroteig a la platja de Cunit


Redacció Cunit

16-07-2014 2:17

El cas es troba sota secret de sumari, en mans de la Policia Nacional

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional investiguen un tiroteig que va tenir lloc dilluns al vespre a la zona de la platja de Cunit. La policia catalana ha confirmat el succés, que es troba sota secret de sumari, però remet a la Policia Nacional per donar més detalls de l'incident, que té com a protagonista un agent d'aquest cos.

Segons uns testimonis, el tiroteig es va produir arran d'una discusió de trànsit i un dels implicats es va identificar com a agent de la Policia Nacional, tot i que no estava uniformat, perquè no estava de servei. Quan va arribar la policia al lloc dels fets, l'altre vehicle implicat en el tiroteig havia abandonat la zona i només hi era l'agent de la Policia Nacional.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.