Vegueria del Penedès

MERCAT DE LA TERRA SLOW FOOD

Sitges tornarà tenir un Mercat de Pagès


Redacció Sitges

18-07-2014 15:07

La primera cita serà aquest dissabte 2 d’agost a les 17.30 hores, als jardins del Retiro a Sitges

Ajuntament de Sitges. Sitges tornarà tenir un Mercat de Pagès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una vintena de productors inauguraran el dissabte 2 d’agost el Primer Mercat de la Terra Slow Food a Sitges. Els productors socis d’Slow Food exposaran i vendran directament al consumidor fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel.

"L'objectiu d'aquest Mercat de la Terra és promoure els productes de proximitat i escurçar les distàncies entre productors i consumidors", explica Luna Coppola, coordinadora del Mercat de la Terra Slow Food de Sitges.

Un dels objectius principals del Mercat de la Terra, és esdevenir un referent d'educació al gust, als bons costums alimentaris i salvaguardar la biodiversitat. "L'educació del consumidor és per a nosaltres tan important com el coneixement i aconseguir la connexió directa entre productor i consumidor", remarca Luna Coppola. "Creiem que un consumidor responsable pot triar on comprar i ajudar al productor en la seva tasca diària".

El Mercat de la Terra Slow Food de Sitges se celebrarà de forma contínua els primers dissabtes de mes, als jardins del Retiro.

El projecte organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès, compta amb el patrocini de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges i amb la col•laboració de NODE Garraf, l'Ajuntament de Sitges i Turisme de Sitges.

Mercats de la Terra
Els Mercats de la Terra tenen com a objectiu crear una xarxa de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per pagesos, ramaders, pescadors i transformadors, seguint un protocol de producció que respon als conceptes de BO, NET I JUST, amb productes que siguin locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball, i que finalment tinguin un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.