Vegueria del Penedès

RENOVACIÓ AL PSC

Rafel Gosalvez serà el nou regidor socialista a l'Ajuntament del Vendrell


Redacció El Vendrell

30-07-2014 17:32

Rafel Gosalvez serà el substitut del regidor Joan Josep Nin que ha presentat la seva renúncia al càrrec

PSC. Rafel Gosalvez Vidal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Rafel Gosalvez Vidal, de 36 anys, serà el nou regidor del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament del Vendrell en substitució de Joan Josep Nin que ha renunciat al càrrec per motius personals. Rafel Gosalvez és Director d’Unitats d’Escolarització Compartida del Vendrell, Calafell i Cunit. És Llicenciat en Pedagogia i membre del Ball de Diables del Vendrell. Gosalvez ocupava, com a independent, el lloc número 8 a la llista del PSC del Vendrell a les eleccions municipals del 2011.

Agraïment a la feina feta pel regidor Joan Josep Nin

D’altra banda, des del Grup Socialista han volgut agrair la feina i tasca desenvolupada per Joan Josep Nin tant com a membre del Grup Municipal Socialista així com a regidor de l’Ajuntament. Des del PSC, s'ha mostrat el respecte a la seva decisió així com els seus motius personals per renunciar al càrrec que ha ostentat des de l’any 2011. Aquesta renúncia tindrà lloc a la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament que es celebrarà el proper dijous 31 de juliol a les 12.30 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.