Vegueria del Penedès

UNIFICACIÓ DE LES ESCOLES

Les associacions de les escoles Sant Jordi i Pasífae demanen canvis en el projecte


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-01-2015 16:22

L'alcaldessa i la regidora d'Educació es van reunir amb representants de les famílies i van assegurar que l'Ajuntament estarà al costat dels pares per defensar aquestes millores

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, s'han adherit al manifest promogut per les associacions de mares i pares de les escoles Sant Jordi i Pasífae on es demana que hi hagi determinades millores en l'execució del projecte de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi i sobre l'edifici actual, així com condicions del funcionament del centre, com per exemple el manteniment de la ràtio actual a les aules o preservar l'espai que actualment ocupa l'escola Pasífae per a usos del centre educatiu ampliat.

L'alcaldessa de VNG ha anunciat el suport de l'Ajuntament a aquestes demandes i ha afirmat que "tant la regidora com jo mateixa hem defensat i seguirem defensant davant del Departament d'Ensenyament aquestes demandes, que són qüestions molt concretes però importants per al dia a dia de l'escola". En aquest sentit, Neus Lloveras, ha dit que "com a Ajuntament ens posem al costat dels pares per defensar davant de la Generalitat aquests detalls que per al dia a dia dels alumnes i professors són importants". En relació a les demandes que fan les famílies, l'alcaldessa de la ciutat ha explicat que també fan referència a la biblioteca del centre i al manteniment d'uns mòduls prefabricats per fer activitats.

Representants de les associacions de mares i pares d'ambdues escoles es van reunir dijous al migdia amb l'alcaldessa i la regidora d'Educació, moment en el qual Neus Lloveras i Ariadna Llorens van signar el manifest reiterant que el més important és el fet de "trobar-nos en la fase final d'aquest projecte d'ampliació".

Les obres d'ampliació de l'Escola Sant Jordi suposen una inversió d'1,6 milions d'euros per part de la Generalitat a la ciutat i s'executen en dues fases. En primer terme s'intervé en el terreny adjacent al centre i en la segona fase, durant l'estiu, s'intervindrà a l'interior de l'escola per tal de no interferir en el funcionament habitual del centre. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.