Vegueria del Penedès

MESA D'ENTITATS SOCIALS

Més d'un centenar de persones participen en la primera Caminada Familiar Solidària de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-04-2015 16:55

L'activitat, que combinava solidaritat i activitat saludable, ha estat impulsada per la Regidoria de Participació i Gent Gran de l'Ajuntament i la Mesa de Gent Gran

Ajuntament de Vilanova. Més d'un centenar de persones participen en la primera Caminada Familiar Solidària de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge es va celebrar la 1a Caminada Familiar Solidària, amb el doble objectiu de recaptar aliments per a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú per una banda i, per l'altra, fer-ho compatible amb una activitat del tot saludable: caminar per la ciutat.

Més d'un centenar de persones van mobilitzar-se solidàriament, ajudant a recaptar més de cent quilos d'aliments i de productes d'higiene personal. La caminada va finalitzar a la platja de Ribes Roges, on l'associació Acció Solidària amb el Sàhara va obsequiar als participants amb una mica de fruita per recuperar energies.

De cara a l'any vinent, les entitats de Gent Gran organitzadores i l'Ajuntament es plantegen cercar noves aliances amb més entitats de la ciutat per tal d'assolir una participació encara més gran i, alhora, consolidar aquesta activitat que combina solidaritat i activitat saludable.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.