Vegueria del Penedès

DONACIÓ

El Cineclub Sala1 cedeix 30 pel·lícules a la biblioteca Cardona Torrandell


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-05-2015 16:12

Els usuaris de la biblioteca podran disposar d'aquest fons Sala 1, que es va crear l'any passat amb la cessió d'una vintena de títols

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Cineclub Sala1 ha cedit una trentena de Dvds i Blu-Rays a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, que se sumen a la vintena que es van lliurar l'any passat. L'objectiu és que els ciutadans i ciutadanes se'n puguin beneficiar a través d'un fons a la biblioteca pública, on els poden adquirir en préstec.

El material del fons Sala1 és de les pel·lícules que l'associació ha projectat al Cinema Bosc, a més d'algun curt de la Mostra de Curts Vilanovins.

D'entre aquestes pel·lícules destaquen les guardonades 'Magical Girl' o 'Nebraska', clàssics com la 'Trilogia de la Vida' de Passolini, del Cicle d'Autors Catalans com 'Herois' o '10.000Km', o curiositats imprescindibles com la 'Triologia Paraíso' d'Ulrich Seidl. També destaquen la infantil 'Wall-e', 'La naranja mecànica' de Stanley Kubrick, 'The Rocky Horror Picture Show', '20.000 días en la Tierra' o 'La fuente de las mujeres'.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.