Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Atropellament mortal a l'autopista C-32, a Sitges


Redacció Sitges

03-07-2015 12:13

El conductor d'un vehicle averiat ha mort aquest matí atropellat per un altre turisme

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari al punt quilomètric 30 de la C-32 a Sitges en direcció Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 08.06 h.

Per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’un turisme avariat  ha estat atropellat mortalment per un altre turisme. La conductora d’aquest segon vehicle ha resultat ferida de caràcter lleu i ha estat traslladada per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Sant Camil, de Sant Pere de Ribes.

Arran del sinistre s’han activat  quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Quant a afectació viària, la circulació ha estat restringida a la C-32 a Sitges en sentit Barcelona i en aquests moments es manté tallada la sortida 30 (Sitges Centre) de la C-32 en sentit sud.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.