Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2015

Un miler de participants a la Rua Summer de Roquetes aquest dissabte


Redacció Sant Pere de Ribes

07-07-2015 10:16

El carnaval d'estiu de Sant Pere de Ribes s'allargarà dos dies i estrenarà una zona d'exhibició de balls i coreografies per a les colles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sant Pere de Ribes acollirà aquest cap de setmana el carnaval d'estiu del Garraf, una proposta que es consolida a la comarca i que enguany preveu reunir un miler de participants. La Rua Summer de Roquetes arriba aquest divendres a la tarda amb un primer tastet de carnaval, que viurà el seu dia gran dissabte al vespre amb la desfilada de màscares i carrosses.

Com a novetats de l'edició d'enguany, els comerciants de les Roquetes han anunciat que guarniran els carrers i les botigues per ambientar el nucli amb la festa i els establiments comercial obriran fins dissabte a mitjanit.

Pel que fa a les novetats de la rua, a la que assistiran aproximadament un miler de persones disfressades, l'organització ha habilitat una zona per a l'exhibició dels balls de les carrosses i colles del carnaval, que estarà il.luminat i sonoritzar per fer més lluït l'espectacle, on se situarà el jurat que triarà la colla guanyadora.

Programa d'actes

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.