Vegueria del Penedès

VERALUNA

Desfilada de moda d'Oxfam Intermon a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-07-2015 10:30

Aquesta línia de roba es comercialitza a la botiga i està confeccionada amb matèries primeres ecològiques i elaborada sota els criteris de comerç just

Desfilada de moda d'Oxfam Intermon a Vilanova. OXFAM

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La botiga d'Oxfam Intermon de Vilanova i la Geltrú va organitzar dissabte passat una desfilada de moda dels models d'estiu de la gamma Veraluna. Aquesta línia de roba es comercialitza a la botiga i està confeccionada amb matèries primeres ecològiques i elaborada sota els criteris de comerç just, tal com es va simbolitzar amb les tres persones que estaven prop de la passarel·la, treballant amb màquines de cosir, sense cap pressió laboral i amb un sou digne.

L'acte va tenir lloc a la plaça dels Cotxes, davant la botiga d'Oxfam Intermon, amb l'assistència d'unes 180 persones. Els figurants eren voluntaris però van saber aixecar els aplaudiments del públic assistent. Al finalitzar l'acte, el públic va poder fer una degustació de productes de comerç just com ara galetes, xocolata, cafè, té...

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.