Vegueria del Penedès

MANDAT 2015-2019

L'alcaldessa de Sant Pere de Ribes farà assemblees al carrer un cop al mes


Redacció Sant Pere de Ribes

16-07-2015 14:22

La primera convocatòria tindrà lloc el proper dimecres, 29 de juliol, a les 19h a la plaça Mediterrània de les Roquetes

L'alcaldessa de Sant Pere de Ribes anuncia assemblees ciutadanes al carrer un cop al mes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb l’objectiu de sortir al carrer i tenir un contacte directe amb la ciutadania del municipi, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, es trobarà amb els veïns i veïnes un cop al mes en un espai públic. Aquesta és una iniciativa que des de l’equip de govern es relaciona amb 3 valors: la transparència, la proximitat i la convivència. “Creiem que cal iniciar noves formes de relació amb la ciutadania i aquesta és una més que des de l’alcaldia volem impulsar” ha dit Garrido en roda de premsa. Per a l’alcaldessa, “quantes més persones observin la realitat, més fàcil serà actuar sobre les necessitats del nostre poble i la seva gent perquè aquestes persones que hi viuen coneixen millor que ningú aquestes necessitats”.

Aquest projecte, que porta per títol “A prop teu: converses amb l’alcaldessa”, començarà per primer cop el proper dimecres 29 de juliol, a les 19h, a la plaça Mediterrània de les Roquetes. Cada sessió s’obrirà amb una breu explicació inicial per part de l’alcaldessa i, seguidament, hi haurà les intervencions lliures dels veïns i veïnes assistents que podran expressar quines són les seves inquietuds i preocupacions “per tal de poder-les incorporar a l’acció diària que fem des de l’Ajuntament” ha afegit Abigail Garrido, que també ha remarcat que “cal dialogar i treballar pel bé comú, a través de la participació activa dels diferents actors (ajuntament i ciutadania) per aconseguir un Sant Pere de Ribes més proper i millor cada dia”. Així, es prendrà nota de les intervencions ciutadanes i seran gestionades pels tècnics municipals per, posteriorment, realitzar la devolució corresponent.

Després d’aquesta primera convocatòria a les Roquetes, n’hi haurà una altra a Ribes, a la plaça Layret, a finals d’agost, i també se’n faran a les urbanitzacions. La idea és anar repetint aquest format alternativament a diferents carrers i places del municipi, tant a Ribes, com a les Roquetes i les urbanitzacions, un cop al mes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.