Vegueria del Penedès

BRETOLADES

Reobert l'accés al pas subterrani de l'estació de Vilanova un cop resolta l'avaria


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-08-2015 17:15

El torn del pas subterrani havia patit actes vandàlics que l'havien deixat inhabilitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pas subterrani que connecta el barri de Mar amb l'estació de ferrocarrils ja torna a estar operatiu després que patís durant aquest dimarts actes vandàlics que l'havien inhabilitat temporalment.

Els operaris de RENFE han reparat les instal·lacions i el servei als usuaris ha quedat normalitzat.

El pas subterrani que connecta el barri de Mar amb l'estació de trens de Vilanova i la Geltrú havia quedat inhabilitat novament ahir a causa d'un seguit d'actes vandàlics que la instal·lació ha patit aquests darrers dies, segons ha confirmat l'Ajuntament. Els usuaris de l'estació i els veïns de Mar van mostrar ahir la seva indignació per un nou tancament d'aquest pas.

Encara no fa un mes que l'empresa ferroviària comunicava a l'Ajuntament que les targetes que permeten el pas des del barri de Baix-a-mar al centre de Vilanova i la Geltrú per l'estació de rodalies RENFE continuarien vigents durant el mes d'agost, tot i que havia decidit anul·lar aquests passis. La resolució sobre l'ús d'aquestes targetes, que permeten a la ciutadania traspassar des de la plaça d'Eduard de Maristany al carrer de l'Àncora, i a l'inrevés, pel pas soterrat de l'estació de rodalies, serà objecte d'una reunió que l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i el director de Rodalies RENFE, Fèlix Martín mantindran durant el mes de setembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.