Vegueria del Penedès

RUGBI

Victòria del sènior masculí en el debut


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-10-2015 17:49

Derrotes en la resta de categories

Plantilla de l'equip S16 del SEL Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte passat tornava el rugbi de competició a la ciutat. Ho feia de la mà del SEL VNG i dels seus dos equips de categories de formació, infantil i cadet, mentre que els dos sèniors mesuraven forces a domicili. La forta pluja de la nit anterior i els ruixats intermitents del mateix dissabte no van impedir la disputa dels partits.

Al camp de la Sínia Batadet, infantil i cadet actuaren com a amfitrions del primer partit de la fase prèvia dels potents RC Sant Cugat i Castelldefels RUC, respectivament; dos rivals durs, experimentats i amb una plantilla àmplia. Els infantils, tot i avançar-se en el marcador, van pagar amb la seva joventut i inexperència el debut enfront del vigent campió de Catalunya de la categoria, i tercer classificat en el campionat de l'estat espanyol de la temporada passada encaixant un 10 a 78 fruit sobretot de la superioritat de la línia de tres quarts vallesana; els cadets, per la seva banda, van veure les seves possibilitats força limitades per haver-se d'enfrontar als del Baix Llobregat en inferioritat numèrica (als deu minuts de joc,una indisposició i una lesió havia deixat l'equip local amb només tretze jugadors sobre el camp). Tot i la capacitat de lluita dels cadets, que no van perdre la cara en cap moment durant els vuitanta minuts, el 12 a 78 final mostrava la superioritat del CRUC.

A la tarda, el sènìor masculí es desplaçà a Castelldefels per enfrontar-se al Castelldefels B. Amb una nova parella d'entrenadors, David Palomo i Josep Gallardo, i un pla de joc que es treballa mica en mica i sessió a sessió, el conjunt de la capital del Garraf va començar a mostrar pinzellades del joc que el pot caracteritzar aquesta temporada, primant l'evasió, l'offload i la rapidesa per sobre d'unes fases estàtiques que encara cal treballar a fons. Tot i un parell de moments de descontrol per part dels vilanovins, els de blau cel s'embutxacaren la victòria per 14 a 40 aconseguint debutar amb un bon resultat i un bonus ofensiu. L'endema a Reus, la sort del femeni fou be bé la inversa: enfront del combinat Granollers/Martorell, les noies del SEL VNG van acoseguir anar-se'n al descans amb un 20 a 0 favorable; a la represa, però, els errors individuals, l'encert al peu en les transformacions de les visitants i sobretot la més clara intencio de lluita de les darreres van capgirar el marcador fins a un 20 a 21 desfavorable que, amb tot, els permeté sumar dos punts de bonus (l'ofensiu i el defensiu).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.