Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Cinc ors per als alumnes del Chois


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-10-2015 20:10

El X Open Nacional de Taekwondo Ciutat de Benicàssim és un dels esdeveniment més importants d'aquesta pràctica esportiva

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Patricia Rubio i Albert Àlvarez van aconseguir medalla d'or en categoria sènior masculina i femenina, així com en la modalitat de parella 1. En la modalitat de trio sincronitzat 1 femení Alba Garcia, Cristina Poyatos i Patricia Rubio també van aconseguir la primera posició. En la categoria de trio sincronitzat júnior femení Mar Manceñido, Mireia Burzon i Itziar Roman també van aconseguir medalla d'or.

Franc López i Marc Manceñido van aconseguir la medalla de plata en la categoria parella júnior, Jaume Ibàñez i Cristina Poyatos per la seva banda van aconseguir també la plata en categoria parella 1.

El club vilanoví també va aconseguir medalles de bronze, Claudia Rozenski i Axel Vidal la van aconseguir en parella cadet, Alba García en categoria sènior 1 femenina, Jaume Ibàñez en sènior 1 maculina, Franc López en júnior masculina i Mireia Burzón en junior femenina.

Mar Manceñido també va aconseguir una cinquena posició merescuda i molt disputada en categoria júnior femenina i Alex Vidal cinquena posició en cadet individual.

Amb aquests resultats l'escola Chois Vilanova va acabar el campionat en segona posició a la classificació general Catalunya per adults i tercera en la general en la suma d'infantils i adults.

Campionat de Catalunya promoció de Pumses

Les escoles Chois Vilanova, Vilafranca i Canyelles van partipar-hi amb un grup de trenta alumnes el passat diumenge 18 d'octubre a Barcelona.

Claudia Rozenski va aconseguir medalla de bronze en categoria cadet cinturó negre, bronze també per la júnior cinturó negre Mireia Burzón. Leo Prieto, Luis Cabeza, Ainhoa Montero, Patricia Stachoviach i Adam Elrraogui van aconseguir també medalles de bronze en les seves categories cinturó de color. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.