Vegueria del Penedès

ACTES VANDÀLICS

El pas de l'estació de trens de Vilanova no s'obrirà fins dimecres vinent


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-12-2015 12:03

Indignació entre els usuaris i a les xarxes socials pel tancament de l'accés del carrer Àncora des del cap de setmana

Actes vandàlics ocasionen el tancament del pas subterrani de l'estació de rodalies RENFE. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pas de l'estació de trens de Vilanova torna a estar tancat, des d'aquest cap de setmana, per nous actes vandàlics que han tornat a fer que Renfe hagi tancat l'accés pel carrer Àncora. Segons informa avui l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dimecres 9 de desembre es preveu que pugui reobrir el pas subterrani del sector de Baix-a-Mar de l'estació de Rodalies RENFE. Divendres a la nit van trencar el torn de pas.

El govern municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en contacte amb responsables de l'operadora ferroviària han insistit en la necessitat de reparar els desperfectes en el mínim temps possible i han reiterat la denúncia dels perjudicis que comporta en el conjunt de la ciutadania l'incivisme d'unes poques persones.

Mentre no es pugui resoldre aquesta avaria, els usuaris i usuàries han d'utilitzar el pas sota via del carrer de la Llibertat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.