Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

Nova targeta col·laborador '4 partits OK Lliga'


Redacció El Vendrell

09-12-2015 17:59

Targeta col·laborador '4 partits OK Lliga'. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb l'objectiu d'ampliar la massa de col·laboradors i col·laboradores del Moritz CE Vendrell, i per facilitar l'accés al pavelló a preus econòmics, es posa a la venda la nova targeta "4 partits d'OK Lliga".

Per només 20 euros, es col·labora amb un equip que està fent història en les màximes categories estatal i europea d'hoquei sobre patins, i dóna dret a accedir al pavelló del Club per veure 4 partits de l'OK Lliga. No s'inclouen jornades especials ni partits de Lliga Europea, però es poden tenir avantatges a l'hora de comprar entrades per a aquests partits.

I, ara, amb motiu de les festes nadalenques, també pot ser un bon regal. La targeta es pot adquirir a la taquilla del pavelló del Club els dies de partit i als punts habituals: Bar Montserrat (c/ Colom) i Cerveseria El Racó (c/ Muralla).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.