Vegueria del Penedès

HAPKIDO

L'Escola Chois Vilanova es proclama campiona de Catalunya per tercer any consecutiu


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-12-2015 12:09

Diumenge dia 13 es va disputar al Pavelló de la Mar Bella i organitzat pel departament de Hapkido de la federació catalana de Taekwondo el campionat de Catalunya de Hapkido 2015

L'Escola Chois Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest art marcial dia a dia compta amb més afiliats i és una art basat en la defensa personal, on es poden apreciar un treball de tècniques de clau, projeccions, controls, cames, armes com el ganivet, pal curt, pal llarg, espasa, bastó i moltes més, amb unes coreografies molt elaborades.

L'escola Chois Vilanova aquest any tornaven a proclamar-se campions de Catalunya, i ja van tres consecutives. L'equip està format per Marta Calafell, Carles Sánchez, Josep Atienza, Toni Avellaneda, Jordi Villena, Mar Manceñido, José Luís Diaz, Alberto Calvo, Jorge Monteagudo i Andrés López. 

Mar Manceñido i Quim Navàs també es van proclamar campions de Catalunya en la modalitat júnior categoria absoluta. I Marta Calafell, Carles Sánchez i José Luís Diaz campions en trio de més de 18 anys en categoria absoluta.

Per la seva banda Jordi Villena i Toni Avellaneda aconseguien esser subcampions de Catalunya en la modalitat de parella de més de 18 anys categoria absoluta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.