Vegueria del Penedès

CICLISME

Es presenta el GEX Club Ciclista


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-03-2016 16:58

La nova entitat esportiva, amb seu a Vilanova i la Geltrú, tindrà seccions de BTT i de ciclisme en carretera

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres es va presentar a la ciutadania el GEX Club Ciclista. Una nova entitat esportiva, amb seu a Vilanova i la Geltrú, dedicada a les persones a qui els agrada el món de les dues rodes. Dins els seus objectius hi ha el foment de la pràctica del ciclisme en totes les seves modalitats, i per a totes les edats.

Segons els responsables de l'entitat, el ciclisme és una eina de desenvolupament físic de les persones, però també representa una eina de creixement, de formació, educació, repte i superació mitjançant valors com el compromís, el sacrifici, la feina en equip, l'esforç personal, l'aprenentatge i la superació.

L'acte de presentació es va fer a la sala polivalent de l'Estadi dels Alumnes Obrers, en presència de la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà. A banda de donar a conèixer les singularitats i objectius del club, es va presentar el projecte ROM2016. Una innovadora iniciativa que incorpora tres proves de ciclisme en les modalitats de Resistència, Orientació i Marató. Les tres proves estan incloses dins el calendari Reptes2016, que edita la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i són les següents:

- 1a Cursa de Resistència BTT ( 8 de maig) - vídeo promocional
- 1a Cursa d'Orientació BTT (7 d'agost)
- 3a Garraf Extrem. Marató de Muntanya ( 6 de novembre)

Dins els objectius del GEX Club Ciclista, hi ha el fet de poder formar una escola de ciclisme per tal de poder crear una base sòlida d'aquest esport.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.