Vegueria del Penedès

PREMI DE PINTURA RÀPIDA

Lliurament de l’obra guanyadora del premi Vilafranca Cultura 2016


Redacció Vilafranca del Penedès

09-05-2016 12:57

Es tracta d’una aquarel.la que retrata un indret del Centre de la vila: la cruïlla dels carrers dels Ferrers i de Graupera, on hi ha la font de Sant Sebastià

Lliurament de l’obra guanyadora del premi Vilafranca Cultura 2016. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest matí ha tingut lloc a la Casa de la Vila el lliurament a l’Ajuntament de l’obra guanyadora del Premi de Pintura Ràpida Vilafranca Cultura 2016 que va organitzar la Societat La Principal-Casal la passada diada de Sant Jordi. L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha rebut de mans del president del Casal, Miquel Àngel Garcia, l’obra, original de l’artista de Sabadell Antonio Darias. Es tracta d’una aquarel.la que retrata un indret del Centre de la vila: la cruïlla dels carrers dels Ferrers i de Graupera, on hi ha la font de Sant Sebastià. L’obra passarà a engruixir el fons d’art municipal i s’instal.larà en algun espai o edifici municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.