Vegueria del Penedès

HANDBOL

El Vendrell acull la II Jornada de Copes Catalanes d'Handbol


Redacció El Vendrell

14-06-2016 19:37

II Jornada de Copes Catalanes d'Handbol. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat cap de setmana 11 i 12 de juny, El Vendrell va acollir una de les fites més importants de la temporada del millor handbol català.

Al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga es va celebrar la II Jornada de Copes Catalanes que serveixen per tancar la temporada.

Aquesta Jornada, organitzada per la Federació Catalana d’Handbol, es va dur a terme ambdós dies, des de 2/4 de 10 del matí fins a les 10 de la nit, gairebé sense descans i on es va viure la intensitat i l’emoció a pista dels millors equips de Catalunya, des de categoria infantil fins a sènior, tant en masculí com en femení.

Tots els partits van ser de gran competitivitat i de gran atractiu i interés per a tot amant d’aquest esport i van permetre omplir el pavelló de gom a gom sense descans.

L’acte va concloure el diumenge 12 de juny amb les finals masculina i femenina sèniors de Copa Catalana “Gonzalo Usero”. La final masculina (a les 6 de la tarda) la van disputar l’Handbol Bordils i el CH San Esteve Sesrovires. Els nois van realitzar un gran partit molt igualat que finalment, i després d’empatar a 24, arribar a la pròrroga amb empat a 26; els de San Esteve Sesrovires es van endur la Final als penals.

La Final de Copa Catalana Sènior femenina “Gonzalo Usero”, (a les 8 del vespre) la va disputar entre dos grans, l’Handbol Amposta i l’OAR Gràcia Sabadell.

El partit va ser de tu a tu de principi a fi amb una intensitat i tensió constant i sobretot, molta esportivitat entre les jugadores d’ambdós equips. Gran partit d’alt nivell, on finalment  l’Amposta va endur-se el partit per 27 a 23.

Destacar que a més d'enfrentar-se dos grans de l’handbol, aquesta final va tenir sentiment vendrellenc, ja que dos jugadores vendrellenques van disputar aquesta final, una cada equip: Anna Nin a l’OAR Gracia Sabadell i Esther Juncosa a l’H. Amposta. Ambdues jugadores van ser companyes ja que van formar-se al CEH Vendrell i en categoria cadet van marxar cap a Amposta al Centre de Tecnificació Esportiva de Terres de l’Ebre. L’Anna Nin, des d’aquesta temporada juga a Sabadell i l’any passat va rebre reconeixement per la Secretaria General de l’esport com esportista tarragonina.

Els resultats de les finals van ser:

Copa Federació Infantil Masculina
CH Sant Andreu Jesús Maria – H Lleida Pardinyes 27 - 30

Copa Federació Infantil Femenina
H Garbí de Palafrugell – CH Igualada 23 - 13

Copa Catalana Cadet Masculina
KH-7 BM Granollers – H Sant Cugat 35 - 26

Copa Federació Sènior Femenina
Llavaneres Maresmeweek – H Santpedor 26 - 22                     

1a Semifinal Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”
Felmar BM La Roca – CH Amposta 26 - 27

2a Semifinal Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”
OAR Gràcia Sabadell – Vivelafruta Esportiu Castelldefels  34 - 27

Copa Federació Juvenil Femenina
CH Cardedeu – H Terrassa 21 - 29

Copa Catalana Juvenil Femenina
KH-7 BM Granollers – BM La Roca 42 - 44

Copa Catalana Juvenil Masculina
KH-7 BM Granollers – BM La Roca 34 - 31

Copa Catalana Màsters Masculina
Sant Martí Adrianenc – CH Canovelles 21 - 18                     

Final Copa Catalana Sènior Masculina “Gonzalo Usero”
H Bordils – CH San Esteve Sesrovires 24 - 24

Final Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”
H Amposta – OAR Gràcia Sabadell 27 - 23

Amb aquesta Jornada celebrada al nostre municipi, és un dels exemples que donen renom a la vila en el mon de l’handbol, com també el Campus Internacional “Victor Tomas” que enguany tindrà lloc del 25 d ejuny al 2 de juliol. A més a més, recordem que en 1 any i 16 dies, el Vendrell acollirà els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 amb l’esport d’handbol femení.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.