Vegueria del Penedès

CONVERSES AMB L’ALCALDESSA

Les mancances urbanístiques marquen la trobada de l'alcaldessa a Can Lloses


Redacció Sant Pere de Ribes

20-06-2016 16:25

Aquest tipus de trobades tenen com a objectiu establir una relació més directa entre l’alcaldia i la ciutadania

Trobada de l’alcaldessa amb els veïns i veïnes de Can Lloses. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cicle “A prop teu. Converses amb l’alcaldessa” ha celebrat aquest passat dissabte una nova convocatòria. En aquesta ocasió, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i altres regidors del govern municipal, s’han reunit amb 80 veïns i veïnes a la urbanització de Can Lloses on l’han interpel·lat principalment sobre temes relacionats amb el Pla parcial d’aquest sector (com l’enllumenat, l’asfaltat i neteja dels carrers, el clavegueram o la concessió de llicències d’obres).

Aquest tipus de trobades tenen com a objectiu establir una relació més directa entre l’alcaldia i la ciutadania, al mateix temps que volen fer més transparent i amb caràcter participatiu la gestió del govern local que pren nota dels comentaris i suggeriments dels veïns i veïnes per donar-los resposta i per mirar d’incorporar les seves propostes, sempre que sigui possible, a l’acció diària de l’Ajuntament.

Fins al moment s’han fet sessions participatives i informatives de trobada amb l’alcaldessa a les places Mediterrània, Francesc Layret, Llobregat i Marcer; a les urbanitzacions Can Pere de la Plana i Mas Alba, al carrer Antoni Gaudí de les Roquetes, a la zona esportiva Bosc de Plaça de Ribes i aquesta darrera a Can Lloses.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.