Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Dos bronzes i una plata pels Olímpics al Trofeu Federació Catalana


Redacció El Vendrell

28-07-2016 17:50

Els vendrellencs van aconseguir també a finals de juny dos bronzes al Campionat de Catalunya sub 21

Olímpics del Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 17 de juliol es va celebrar a la Mar Bella, Barcelona, el Trofeu Federació Catalana de Taekwondo. Ha estat l'últim Campionat de la temporada2015-2016 en el que van participar cinc alumnes del club Olímpic El Vendrell. Els resultats són els següents: Trofeu cadet: Laura Alonso medalla de bronze, Claudia Martínez medalla d'argent, Óscar Pascual i Daniel Cardenas participaci,! Trofeu I: Miguel Ángel Ramírez medalla de bronze

El 26 de juny, Barcelona, va acollir el Campionat de Catalunya cadet i sub 21 de Taekwondo que es va celebrar a la Mar Bella en el que van participar 5 alumnes del club Olímpic El Vendrell.

A la categoria cadet: Óscar Pacual, Daniel Cardenas i Laura Alonso, i a la categoria sub 21: David Ruiz i Judith Moix que van aconseguir la medalla de bronze i posteriorment han estat convocats per realitzar un entrenament amb la selescció catalana de taekwondo al Centre D'alt Rendiment de Sant Cugat Del Vallès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.