Vegueria del Penedès

PARC DEL COMÚ

Un ple d’ocupació recuperarà la zona de l'incendi forestal aquest estiu a Calafell


Redacció Calafell

29-09-2016 11:12

Es crearan onze llocs de treball temporals a través d'un programa de suport a persones grans

L’actuació de regeneració de l’espai cremat se centrarà en el Parc del Comú, terreny de propietat municipal . Ajuntament de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Calafell començarà properament la recuperació de la zona cremada per un incendi forestal aquest passat mes d’agost. Ho farà mitjançant una nova edició del projecte ocupacional “Calafell Crea”, que generarà onze llocs de treball temporals i que, a la vegada, tirarà endavant un programa de suport a persones grans.

L’actuació de regeneració de l’espai cremat se centrarà en el Parc del Comú, terreny de propietat municipal que va ser el principal afectat per les flames: un 90% de les 9 hectàrees cremades. La restauració de la zona inclourà l’aula de natura, construïda fa una dècada i escaig, i que està en desús.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.