Vegueria del Penedès

FESTIVALS D'ESTIU

Vida guanya el Premi Fest al millor festival de format mitjà de l'Estat


ACN Vilanova i la Geltrú

27-10-2016 16:10

El Cruilla s'emporta el guardó al certamen més tecnològic i Muse el de millor directe internacional pel seu concert al FIB

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Vida de Vilanova i la Geltrú ha guanyat el Premi Fest al millor festival de format mitjà a nivell estatal i ha obtingut l'estrella a la millor zona de restauració. Aquests guardons, considerats els Goya dels festivals de música, s'han entregat aquest dimecres al Teatre Campos de Bilbao i també han reconegut el certamen barceloní Cruïlla com el més tecnològic del 2016. Entre els premiats també hi ha els britànics Muse pel seu "directe internacional" al FIB. I el premi al millor festival de gran format d'aquest 2016 ha estat per Resurrection Fest, un certament que centra la seva programació musical en l'escena metal, hardcore i punk que se celebra a Viveiro, a la província de Lugo, des del 2006. En aquesta tercera edició dels Premis Fest, han votat més de 70.000 persones, entre públic i jurat professional.

Per la seva banda, el festival de reaggae Rototom Sunsplash de Benicàssim ha estat premiat amb el guardó a l'esdeveniment més sostenible, amb les millors activitats paral·leles i a la millor zona d'acampada.

I el premi al millor festival de petit format se l'ha emportat el cicle de concerts 'Noches del Botánico', que tenen com escenari el Reial Jardí Botànic Alfons XIII de Madrid.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.