Vegueria del Penedès

CENTRE VILA

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener


Redacció Vilafranca del Penedès

03-01-2017 8:12

L’activitat a la pista de gel del Centre Vila complementarà el Mercat de Reis de la Rambla de Sant Francesc

La pista de gel de Vilafranca amplia el seu termini i estarà oberta fins diumenge 8 de gener. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila mantindrà oberta la pista de gel fins el diumenge 8 de gener. Els comerciants han decidit allargar l’activitat a la pista de gel cinc dies més, per no perjudicar les activitats programades a la Rambla de Sant Francesc durant la campanya de Nadal.

“Les maniobres que s’han de fer per desmuntar la pista, per treure el gel i la plataforma, deslluirien el Mercat de Reis i altres activitats que hi ha a la Rambla aquesta setmana”, va explicar ahir el president de l’associació Centre Vila, Fèlix Hill. Segons ell, l’Ajuntament de Vilafranca n’ha parlat directament amb els paradistes del mercat ambulant  i han pactat mantenir la pista de gel fins el dia 8 (coincidint amb el primer diumenge de rebaixes) perquè tothom en surti beneficiat.

Fins ara han passat per la pista de gel entre 9.000 i 10.000 patinadors. L’Associació Centre Vila creu que aquest any mantindrà les xifres d’anys passats a final de campanya. Durant la passada campanya de Nadal més de 14.000 patinadors van passar per la pista de gel de Vilafranca. L’afluència de grups concertats (escoles, entitats i institucions de tota la comarca) va tornar a ser un èxit. Aquests grups concertats responen a la voluntat de Centre Vila que cap nen no es quedi sense patinar durant les festes de Nadal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.