Vegueria del Penedès

ECONOMIA ALTERNATIVA

S'obre el període d'inscripcions per la XVIII edició del Mercat de Segona Mà de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-02-2017 16:06

A partir d'aquesta edició el preu de la inscripció del Mercat serà de 10 euros

Mercat de Segona Mà de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Del 7 de febrer i fins al 17 de febrer, o fins a la finalització del nombre de taules disponibles, s'obre el període d'inscripció per la divuitena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi.

Com és habitual, les inscripcions es podran fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, o bé via web a través de la carpeta ciutadana clicant aquest enllaç (el link serà operatiu a les 8 h del 7 de febrer). Des d'aquesta edició el preu de la inscripció serà de 10 euros.

Aquesta vegada, durant el matí del diumenge 5 de març, es podrà visitar i participar del Mercat de Segona Mà a la rambla Sant Jordi. Hi ha un total de 340 taules disponibles per als ciutadans que hi vulguin participar.

El 25% del pagament de la inscripció es pot fer amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú "La Turuta", per poder realitzar l'abonament corresponent cal ser soci de l'associació ECOL3VNG que també participa en el mercat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.