Vegueria del Penedès

SANT JORDI 2017

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta "Honor de poble poble" a Vilafranca i a Sant Pere de Riudebitlles


Redacció Vilafranca del Penedès

11-04-2017 12:00

El riudebitllenc presentarà el seu recull de narracions dins l’acte “Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)” a la biblioteca Torras i Bages

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta "Honor de poble poble" a Vilafranca i a Sant Pere de Riudebitlles. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts 18 d’abril a les 19:30h es farà, a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca, la presentació del recull de contes guanyador del Premi Sant Carles Borromeu del Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. Romeu, però, vol fugir una mica de les presentacions clàssiques i per això ho planteja una mica diferent. En aquest cas, la presentació es farà dins el marc de l’acte “Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)” i comptarà amb la col·laboració especial de l’associació EVA354, algunes de les voluntàries de la qual faran lectures de contes per a tots els assistents.

L’acte tindrà dues parts, en la primera, es llegiran dos contes d’autors catalans i l’escriptor riudebitllenc en farà un posterior anàlisi i crítica. En la segona part, els contes llegits seran del recull de narracions “Honor de poble poble” i el mateix autor en farà també una anàlisi. La intenció de Romeu és que la gent conegui quines són les tècniques i estratègies que utilitzen els escriptors per captar l’atenció del lector i els camins que els porten a la intencionalitat final del conte.

Dijous 20 a Sant Pere de Riudebitlles

També dins el marc de promoció del nou llibre, Jordi Romeu Carol presentarà “Honor de poble poble” a Sant Pere dos dies després. En aquest cas, l’acte es farà al Casal dels Marquesos de Lió a les 19:30 conjuntament amb el també escriptor riudebitllenc Joan Francesc Lino que presenta la seva nova novel·la “Capritx del destí”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.