Vegueria del Penedès

CHAMPIONS

El futbolista penedesenc Marc Bartra, ferit per una explosió a l'autobus del Borussia Dortmund


Redacció/ ACN Sant Jaume dels Domenys

11-04-2017 20:32

El twitter oficial del club i la policia de la ciutat han confirmat el succés, que podria fer perillar els quarts de final de la Champions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El futbolista català del Borussia Dortmund Marc Bartra ha resultat ferit per l’explosió d’un artefacte a prop de l’autobús que el duia a ell i a la resta de l’equip des de l’hotel on estaven concentrats a l’estadi del club, on a tres quarts de nou de la nit s’havia de disputar un partit dels quarts de final de la Champions entre el club alemany i el Mònaco. El diari alemany ‘Bild’ ha indicat que les ferides que ha patit Bartra han estat de caràcter lleu, tot i que el jugador ha estat traslladat a un centre hospitalari per ser atès. L’incident fa perillar la disputa del partit. La policia alemanya ha apuntat a l’explosió de tres càrregues explosives al pas de l’autobús. La parella de Bartra ha declarat a Radio Marca que el futbolista hauria rebut l’impacte de vidres d’una de les finestres del vehicle en un braç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.