Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Nous cinturons negres al Club Olímpic El Vendrell


Redacció El Vendrell

17-05-2017 16:00

Els nous cinturons negres del Club Olímpic El Vendrell . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat mes de març va ser un mes molt especial per al club Olímpic El Vendrell, tres dels seus alumnes van assolir nous graus a la seva trajectòria esportiva al taekwondo.

L'alumne Jordi Alonso Muñoz després d'una llarga trajectòria de treball i dedicació aconseguia el grau de cinturó negre primer Dan amb gran il·lusió.

L'alumne Iker Sánchez Obregón segueix creixent a la seva carrera esportiva i assumeix un pas més a la seva maduresa convalidant el seu primer PUM a cinturó negre primer Dan. 

I l'alumne David Ruiz Navarro amb una gran trajectòria esportiva superava l'examen de cinturó negre segon Dan amb èxit.  
L’escola Olímpic El Vendrell  segueix creixent gràcies a un treball comú de tots i sobretot al suport que sempre aporten les famílies.

9 medalles d’or, 21 d’argent i 59 de bronze aconseguits pels vendrellencs al Torneig Amistat de la Selva del Camp

El passat 7 de maig es va celebrar el torneig Amistat de taekwondo a la Selva del Camp en el que van participar 91 alumnes del Club Olímpic El Vendrell, els quals van realitzar una gran actuació en la modalitat de técnica. E

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.