Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el motorista que va resultar ferit crític en topar amb un camió a les Costes del Garraf


ACN Sitges

28-05-2017 7:22

L'home ha perdut la vida aquest dissabte de matinada a l'Hospital de Bellvitge, on va ser traslladat arran de l'accident

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El motorista que va resultar ferit crític aquest divendres a la tarda després de tocar amb un camió a les Costes del Garraf ha mort aquest dissabte de matinada a l'Hospital de Bellvitge. Els Mossos d'Esquadra ho han comunicat aquest dissabte al Servei Català del Trànsit. L'accident va tenir lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda en terme municipal de Sitges quan per causes que s’investiguen la motocicleta i el camió van topar lateralment. El conductor de la motocicleta va haver de ser atès per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar amb helicòpter al centre hospitalari.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.