Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

La JNC Vilanova escull Pol Benedí nou President Local


JNC Vilanova Vilanova i la Geltrú

05-06-2017 17:24

La JNC Vilanova escull Pol Benedí nou President Local. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte a la tarda, a la seu del PDeCAT de Vilanova va celebrar-se l’Assemblea de renovació de la JNC Vilanova. Aleix Ruiz, com a nou cap comarcal al Garraf i cap local sortint de Vilanova, va agrair la feina ben feta aquests últims dos anys per part de la militància i va engrescar a Benedí a seguir en la mateixa direcció. Per altre banda Oriol Bertran com a Coordinador Territorial de la JNC a la Vegueria del Penedès també va demanar als joves de Vilanova a seguir treballant per mobilitzar els joves de la ciutat a votar al Referèndum.

El pla de mandat que va presentar Pol Benedí tenia com a punts més destacables; la recuperació del sopar de Festa Major obert amb joves de la ciutat, i per altre banda encarar les Municipals del 2019 a la ciutat ja que la JNC creu que ha de ser pal de paller en la redacció del programa electoral del PDeCAT i tenir-hi presència en la seva presa de decisions.

L’Assemblea la varen cloure Dani Gámez (President Local del PDeCAT Vilanova) i l’Alcaldessa Neus Lloveras, que van donar tota la confiança al nou President. Gámez va remarcar el bon “feeling” existent entre PDeCAT i JNC, i va engrescar-los a seguir en aquesta bona direcció. Per últim Lloveras va donar les gràcies a la JNC per estar sempre al costat del partit i va remarcar que el moment que estem vivint com a país ha de servir perquè els joves siguin el punt d’inflexió per aconseguir l’objectiu final.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.