Vegueria del Penedès

FESTIVALS D'ESTIU

Més de 32.000 persones assisteixen al Vida Festival de Vilanova


ACN Vilanova i la Geltrú

02-07-2017 21:52

Del cartell d'aquest dissabte destaquen les actuacions de Fleet Foxes, Warpaint, Jagwar Ma i Mishima

Més de 32.000 persones assisteixen al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú. JuDd Hidalgo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

GALERIA D'IMATGES

El Vida Festival 2017 de Vilanova i la Geltrú, hereu de l'íntim Faraday, abaixarà aquest diumenge el teló amb èxit de públic. Des de dijous la Masia d'en Cabanyes i La Daurada Beach Club hauran aplegat més de 32.000 persones. Segons els organitzadors del certamen, un 60% dels assistents són catalans, un 30% provenen de la resta de l'estat i un 10% són estrangers. De fet, aquesta ha estat l'edició més ambiciosa del Vida. Del cartell d'aquest dissabte destaquen les actuacions de Fleet Foxes, Warpaint, Jagwar Ma i Mishima. Diumenge posaran el punt final MIQUI PUIG & ACP, Intana, Grooveroger, VIDA DJs i Secret Show. Els abonaments del festival per l'any que ve sortiran a la venda el 5 de juliol. El certamen del 2018 tindrà lloc del 28 juny a l'1 de juliol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.