Vegueria del Penedès

FESTIVALS D'ESTIU

El cantautor londinenc Nick Mulvey, primer confirmat del Vida Festival 2018


ACN Vilanova i la Geltrú

04-07-2017 8:35

Més de 32.000 persones han assistit a l'edició d'aquest any del certamen de Vilanova i la Geltrú

Nick Mulvey. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cantautor londinenc Nick Mulvey és el primer artista confirmat del cartell del Vida Festival 2018, segons han anunciat els organitzadors de l'esdeveniment de Vilanova i la Geltrú. La iniciativa, hereva de l'íntim Faraday, ha abaixat aquest diumenge el teló amb èxit de públic. Des de dijous la Masia d'en Cabanyes i La Daurada Beach Club han aplegat més de 32.000 persones, segons els organitzadors. Un 60% dels assistents són catalans, un 30% provenen de la resta de l'Estat i un 10% són estrangers. Aquesta ha estat l'edició més ambiciosa del Vida, amb actuacions de Fleet Foxes, Warpaint, Jagwar Ma i Mishima, Miqui Puig & ACP, Intana, Grooveroger, Vida DJs i Secret Show. Els abonaments del festival per l'any que ve sortiran a la venda el 5 de juliol. El certamen del 2018 tindrà lloc del 28 juny a l'1 de juliol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.